Aanmelden nieuwsbrief

Match-id BV
Australiëlaan 60
6199 AA Maastricht-Airport

T 043 - 365 92 80


www.match-id.nl

KVK 14096556
BTW NL8184.88.669B01

Copyright 2016 Match-id

Match-id levert online recruitment applicaties voor bedrijven en bemiddelingsbureau's. Uniek in onze software is dat gematcht wordt op persoonskenmerken en competenties dankzij geïntegreerde online assessments. Onze Talent Management Tools zijn hierdoor zeer geschikt voor werving en selectie, maar ook voor de doorstroom van talentvolle medewerkers. De inzet van onze applicaties maken uw recruitment proces zeer succesvol en efficiënt. 

De Human Capital Identity Selector® en Connector® bestaan uit een vacatureportaal, een beveiligde kandidatendatabase en een krachtig selectie- en matchingstool. Onze recruitmentsystemen bevatten online vragenlijsten en valide assessments. Kandidaten hebben een beveiligde persoonlijke pagina waarop ze hun gegevens kunnen onderhouden, hun testrapporten kunnen inzien en de voortgang van hun sollicitaties kunnen bewaken.

De online database is geschikt voor de opslag van multimedia bestanden. Op alle ‘harde’ eisen kan gefilterd worden en de talent management tools matchen automatisch de persoonlijkheid en competenties van personen met de wensprofielen van functies en vacatures. Deze matching op identiteit is uniek, waardoor u vanzelf de juiste keuzes maakt. Uw recruitmentproces bereikt met onze talent management tools een ongekend hoog kwaliteitsniveau. U bespaart veel tijd door alléén nog maar met de juiste kandidaten aan tafel te zitten en dure assessments zijn overbodig.

Wilt u zelf ervaren hoe onze Talent Management Tools werken? Vraag een gebruikersnaam en wachtwoord aan om in te loggen op ons demonstratie systeem of neem contact op voor een vrijblijvende demonstratie door een van onze consultants.

 

 

HC ID Selector® is geschikt voor bedrijven die zelf effectief en efficiënt willen werven en selecteren met een eigen vacatureportaal. 

HC ID Connector® is geschikt voor w&s-, detacherings-, interimmanagement- en bemiddelingsbureaus.

 

 

Talent Management Tools

Match-id levert recruitmentsoftware met geïntegreerde online assessments en een vacatureportaal. 

Lees meer »

Download folder

Consultancy

Match-id biedt talentselectie, recruitment- en loopbaanbegeleiding en een online testlokaal. 

Lees meer »

Download folder

Online Identity Recruitment

Match-id werft en selecteert uw ideale kandidaat en garandeert een 100% match!

Lees meer »

Download folder


Snel en efficiënt, alléén de beste kandidaten


Vaste succesfee
- mbo €3.500,-
- hbo  €4.500,-
- management €7.000,-


Match-id brengt de 'streepjescode'
van iemand in beeld


Het 'buikgevoel' 
als hard selectiecriteriumTalent wordt schaars!


Van alle 
persoons-
kenmerken 
is 95% niet te veranderen...


Succes gegarandeerd door online assessments