Aanmelden nieuwsbrief

Match-id BV
Australiëlaan 60
6199 AA Maastricht-Airport

T 043 - 365 92 80


www.match-id.nl

KVK 14096556
BTW NL8184.88.669B01

Copyright 2016 Match-id

Een organisatie is succesvol als ze de juiste mensen kan werven én behouden
Mensen die niet alleen hun functie goed vervullen, maar zich ook prettig voelen in de bedrijfscultuur. Een bedrijfscultuur is altijd verankerd in de persoonlijkheid van de medewerkers en bepaalt voor een groot deel of je gelukkig bent in je werk en of je slaagt in je nieuwe baan. Iedere organisatie kent het belang van tevreden en competente medewerkers, die flexibel inzetbaar zijn, de potentie hebben om zich te ontwikkelen en kunnen doorstromen in het bedrijf.

De sleutel tot succes is mensen te laten doen waar ze van nature goed in zijn.
Match-id levert consultancy met als doelstelling organisaties succesvol te laten zijn in het lokken, boeien en binden van de juiste medewerkers. Match-id baseert zich hierbij op jarenlange expertise en op in house ontwikkelde innovatieve Talent Management Tools. Meer specifiek biedt Match-id:

 

 

Talent Selectie
U werft liever zelf maar zoekt professionele hulp bij het selecteren van het juiste talent? U wilt meteen met de juiste kandidaat voor een vacature aan tafel zitten? Dan is Talent Selectie een optie voor u!

Kandidaten die reageren op uw advertentie worden via een URL doorgesluisd naar het Talent Management Tool van Match-id. De kandidaten vullen online vragenlijsten in en doorlopen een aantal assessments, waardoor hun opleiding en ervaring, specifieke kennis, arbeidswensen en hun persoonskenmerken en competenties objectief en helder in beeld worden gebracht.

Talent Selectie in 6 stappen!
1. U plaatst een advertentie op een jobboard.
2. Wij maken een wensprofiel van de kandidaat.
3. Kandidaten solliciteren via ons Talent Management Tool.
4. Het Talent Management Tool matcht de sollicitanten met uw wensprofiel.
5. Met de beste kandidaten houden wij een diepte-interview. U ontvangt een volledige rapportage en deskundig advies.
6. U maakt uw keuze en contracteert de kandidaat. Wij wijzen de andere kandidaten af op een persoonlijke manier.

Met Talent Selectie nemen wij u alle selectiewerk uit handen en presenteren alléén de beste kandidaten. U ontvangt een volledige rapportage van de persoonlijkheid, de competenties en een matchingsrapport met het wensprofiel. Dat scheelt u veel tijd en waarborgt de kwaliteit van de selectie. U maakt een definitieve keuze uit de kandidaten en rondt het aannametraject zelf af (arbeidscontract, salaris, etc.). Voor een kleine investering nemen we u vrijwel alle werk uit handen en garanderen een goede match!

Opstellen van wensprofielen en recruitment ondersteuning
Met een functieanalyse en een scan van de bedrijfscultuur worden de harde (opleiding en ervaring, arbeidsvoorwaarden, beschikbaarheid, mobiliteit enzovoorts) en de zachte (persoonskenmerken en competenties) criteria opgesteld waaraan kandidaten of medewerkers moeten voldoen om succesvol een bepaalde functie in een specifieke organisatie te kunnen vervullen.

De sollicitanten of uw medewerkers worden door het Talent Management Tool gematcht met uw  wensprofielen. Het matchingsrapport is een uitstekende basis om te beslissen of u iemand wel of niet aanneemt, te beoordelen of iemand kan doorgroeien, en om een persoonlijk ontwikkelplan op te stellen.

Loopbaanbegeleiding
Match-id biedt sollicitanten en medewerkers een haarscherpe spiegel aan om te onderzoeken wie ze zijn, wat ze kunnen en wat ze precies willen in hun verdere carrière. Met behulp van online assessments brengen we helder in beeld welke kwaliteiten en valkuilen, competenties en motieven iemand heeft. Een consultant helpt kandidaten deze conclusies te vertalen in een loopbaanplan en geeft gerichte sollicitatietips.

Loopbaanbegeleiding in 4 stappen:
1. Zelfonderzoek, ken je talenten.
2. Welke richting ga je op en wat heb je nog nodig?
3. Hoe onderzoek je de arbeidsmarkt?
4. Solliciteren is jezelf verkopen, do’s en dont’s.

Assessments
Match-id heeft een eigen testlokaal waarin intelligentie-, persoonlijkheids-, competentie-, werkwaarden-, sales-, managementtesten online worden aangeboden tegen een scherpe prijs. Heldere rapportages zijn direct beschikbaar en worden voorzien van deskundig advies.

 

 

Talent Management Tools

Match-id levert recruitmentsoftware met geïntegreerde online assessments en een vacatureportaal. 

Lees meer »

Download folder

Consultancy

Match-id biedt talentselectie, recruitment- en loopbaanbegeleiding en een online testlokaal. 

Lees meer »

Download folder

Online Identity Recruitment

Match-id werft en selecteert uw ideale kandidaat en garandeert een 100% match!

Lees meer »

Download folder


Snel en efficiënt, alléén de beste kandidaten


Vaste succesfee
- mbo €3.500,-
- hbo  €4.500,-
- management €7.000,-


Match-id brengt de 'streepjescode'
van iemand in beeld


Het 'buikgevoel' 
als hard selectiecriteriumTalent wordt schaars!


Van alle 
persoons-
kenmerken 
is 95% niet te veranderen...


Succes gegarandeerd door online assessments